joi, iunie 8, 2023

Adrian Mutu pregateste o lovitura de proportii la Dinamo! Promisiunea „Briliantului”: Vom fi la acelasi nivel cu Steaua!

Discutiile despre posibila vanzare de catre Ionut Negoita a clubului Dinamo redevin de actualitate odata cu declaratiile facute de Adrian Mutu miercuri dimineata. Directorul general din stefan cel Mare a anuntat ca omul de afaceri e aproape sa bata palma pentru un proiect care ar duce-o pe Dinamo la un nivel financiar foarte aproapiat de al Stelei.

Previziunea lui Andone, care a spus public ca Mutu a fost adus in stefan cel Mare pentru a da o mana de ajutor la vanzarea clubului, pare ca se adevereste. Prezent in studioiul emisiunii Digi Sport Matinal, fostul decar al echipei nationale a recunoscut ca Negoita e aproape sa bata palma cu un conglomerat financiar pe care el l-a pus in legatura cu Dinamo: „Negoita este intr-o negociere foarte inaintata cu CEO-ul unui grup. Este vorba de un conglomerat financiar. Sunt la detalii acum si eu m-as bucura pentru Dinamo. Este adus de mine, e in Romania de mai mult timp. Are afaceri in mai multe domenii”, a spus Mutu.

„Briliantul” nu a oferit foarte multe detalii despre identitatea posibililor cumparatori, dar a garantat ca, daca afacerea se va face, Dinamo ar ajunge la un nivel financiar apropiat de cel al Stelei: „Sunt discutii, dar aceste nu se fac de pe azi pe maine. Cei doi spera sa gaseasca o solutie buna pentru toata lumea. Se lucreaza! Dinamo ar avea mult mai multi bani, putere, sa fim la acelasi nivel cu Steaua. Asta este bine si pentru Steaua. Cand esti singur, cat esti de bun? Am trage in sus si celelalte echipe. M-as bucura pentru Dinamo, pentru ca vom trece la un alt nivel”, a completat conducatorul dinamovist, arata prosport.ro.

Ultimele stiri

Stiri