luni, mai 29, 2023

Adevarul despre telefonul tau! Nu o sa-ti spuna nimeni ce pericole cauzeaza vorbitul la telefon!

Legatura dintre starea de sanatate si utilizarea telefonului mobil este un subiect controversat. Supus atentiei publice foarte mult cu cativa ani in urma. subiectul a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani, ca si cand toate problemele cauzate de telefoanele mobile au disparut ca prin farmec. Citeste in continuare ce efecte are utilizarea excesiva a telefonului mobil asupra sanatatii tale.

Este un lucru demonstrat stiintific ca activitatea electromagnetica influenteaza in mod direct campurile energetice ale organismului uman. Cand asezi o bucata de otel in interiorul unui camp magnetic, va deveni magnet. Asa se intampla si cu oamenii care sunt plasati in mijlocul campului magnetic al pamantului.

Este un lucru demonstrat stiintific ca activitatea electromagnetica influenteaza in mod direct campurile energetice ale organismului uman. Cand asezi o bucata de otel in interiorul unui camp magnetic, va deveni magnet. Asa se intampla si cu oamenii care sunt plasati in mijlocul campului magnetic al pamantului.

Astfel ca, energia umana este influentata de amplitudinea campului magnetic, dar si de frecventa pulsatorie. Campul terestru pulseaza la o frecventa de 1-30 de hertzi, iar puterea maxima a campului este de 7-10 Hz. Asta este frecventa la care creierul uman functioneaza in conditii umane. Impactul campurilor electromagnetice si al microundelor, naturale sau artificiale, asupra sanatatii si energiei este recunoscut si de stiinta.

Cat de periculos este vorbitul la telefon in exces – creste incidenta sindromului Down si a tulburarilor de comportament

Astfel ca, s-au format imense retele de campuri electromagnetice, care strabat pamantul, acestea fiind mult mai puternice decat pulsul subsonic al pamantului. Insa frecventa la care opereaza sistemele electrice, semnalele radio si TV, transmisiile de microunde nu exista in mod normal in natura, iar acest fapt provoaca tulburari energetice umane.

Studii mai vechi din America facute pe incidenta sindromului Down, au descoperit ca in orasul Vernon, New Jersey, orasul cu cel mai mare numar de transmitatoare cu microunde din tara, incidenta malformatiilor cauzate de afectarea fatului sau parintilor si incidenta sindromului Down este cu 100% mai mare decat la nivel national.

Liniile electrice obisnuite de inalta tensiune si transformatoarele lucreaza la frecvente de 50 de Hz in Europa si 60 de Hz in America. Studii realizate in SUA au demonstrat ca efectele campurilor emise de liniile obisnuite asupra organismului uman sunt foarte ingrijoratoare: cancerele survenite la copii cresc in apropierea liniilor de inalta tensiune, de asemenea si tulburarile comportamentale si dificultatile de invatare, tumorile cerebrale sunt mult mai des intalnite in randul muncitorilor expusi zilnic unui camp magnetic.

Cat de periculos este vorbitul la telefon in exces – cresc cazurile de psihoze maniaco-depresive si a sinuciderilor

Mai mult, s-a constat o crestere a sinuciderilor in randul tinerilor de 15-19 ani in zonele din imediata apropiere a liniilor de inalta tensiune, iar psihozele maniaco-depresive au crescut considerabil de cand lumea moderna a inceput sa se uite la televizor, sa foloseasca aparatele electrocasnice, sa foloseasca telefoane fara fir si alte aparate care pot intoxica organismul.

In general, nu suntem atentionati de pericolele care exista daca ne expunem undelor cu microunde sau telefoanelor. Daca nu putem sta departe de campurile magnetice din afara casei noastre, macar acolo unde putem controla expunerea, ar trebui sa fim mai responsabili si sa o facem. Folosirea atat de intensa a telefoanelor mobile nu este, de cele mai multe ori, atat de necesara. Cei care au posibilitatea sa se lipseasca de vorbitul la telefon in exces, ar trebui sa profite si sa devina mai constienti de pericolele la care se expun.

Telefoanele, precum si jucariile cu telecomanda nu trebuie folosite in exces si nici lasate in preajma copiilor. Riscul de leucemie, tumori cerebrale si tulburari de comportament cresc la expunerea electromagnetismului radio.

Sursa: clicksanatate.ro

Ultimele stiri

Stiri