joi, martie 30, 2023

Adevarul despre „firea” primarului Capitalei a iesit la suprafata! Gabriela Firea si prietenele, dezmat pe bani publici in Israel!

In urma cu o luna primarul de la televizor, Gabriela Firea, anunta cu surle si trambite despre maretele proiecte care ii vor lovi pe bucuresteni in urma deplasarii in Israel intr-o delegatie de trei zile.

Pana acum, la sase luni de mandat de primar pe bucuresteni i-a lovit doar inca o nota de plata de zeci de mii de euro adaugata la milioanele impartite pentru cei care au sustinut-o in campanie, dezvaluie Bucurestiul.

Decont de lux pentru camarila primarului Firea

Bucurestenii trebuie sa stie ca atunci cand au ales-o primar au luat la pachet si toata gasca de prieteni personali, prieteni ai lui Florentin Pandele, fini scumpi, printre care Robert Negoita, dar si intregul PSD.

Cum a inteles primarul ca trebuie sa-i reprezinte mai bine pe bucuresteni facand risipa de bani in deplasarea externa din Israel. Practic, principiile bazate pe meritocratie si nu pe nepotisme au tinut doar la televizor inainte sa fie aleasa, realitatea cu care se confrunta Bucurestiul e exact ca in toate fiefurile baronilor locali din tara.

Hotelul pentru vizita de serviciu a fost unul ales pe spranceana si, evident prin achizitie directa. Desi la televizor poarte grija romanilor cand merge in deplasari Gabriela Firea o face pe picior mare. Desi putea sa aleaga din mai multe hoteluri, chiar si de patru stele in Tel-Aviv, Gabriela Firea a solicitat sa fie in mod expres Hotel Waldorf Astoria.

Coafura rezista pe bani publici

Florentina Papa “alias Flori” doua nopti 550 de euro pe noapte la care se adauga inca aproximativ 500 de euro biletul de avion. Florentina Papa este de profesie stilist, fiind apreciata in bransa pentru profesionalismul ei fiind angajata de ani de zile la Antena 1 si la Antena 3. Asadar, primarul Gabriela Firea nu putea merge in Israel fara stilista dupa ea.

Ligia Gheorghe (Enache)

firea-si-enache

Fosta jurnalista la Antena 1 si Antena 3, Ligia Enache a indeplinit rolul de producator al Gabrielei Firea dupa care a devenit asistenta personala. Dupa trista experienta de manager la firmele lui Dan Voiculescu, Gabriela Firea a luat-o pe Ligia Enache sub aripa protectoare in mandatul de senator de Ilfov si a plantat-o in slujba statului ca angajat la Green City Voluntari S.A., la Primaria Voluntari la Directia Urbanism si concomitent la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea.

Cu aceasta ocazie s-a bucurat si ea de sejurul pe bani publici la hotel de patru stele in Tel-Aviv. Pentru trei nopti de cazare bucurestenii mai scot inca 1500 de euro, ca asa vrea primarul de la televizor Gabriela Firea.

Citeste mai mult pe BUCURESTIUL

Ultimele stiri

Stiri