luni, iunie 5, 2023

Actorul Claudiu Bleont va candida pe listele PNL: „Nu am cum sa nu multumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit solutii si suport real”

Cunoscutul actor Claudiu Bleont a anuntat, sambata, ca va candida din partea PNL pentru functia de primar al comunei Belis din judetul Cluj. „Multumesc Ludovic Orban, Ovidiu Raetchi, Robert Sighiartau, Adrian Oros, Ionut Stroe, Bogdan Gheorghiu si va astept in Apuseni sa le aratati si motilor ce mi-ati aratat mie – ca impreuna se poate”, anunta Bleont.

Claudiu Bleont a postat mai multe fotografii pe Facebook in care apare alaturi de liderii PNL. El le multumeste pentru ca l-au primit prin ministere pentru a vorbi despre problemele motilor. „Nu am cum sa nu multumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit solutii si suport real”, afirma Bleont.

„Cand, de pe pozitia de simplu cetatean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai inalta treapta a ierarhiei politice, si esti primit, ascultat si ajutat – fara a ti se cere nimic in schimb, fara a fi conditionat, fara a fi nevoit sa fii ‘dator’ unei structuri de partid sau unei ideologii politice intelegi ca Romania are o sansa extraordinara si prinzi aripi. Asa ca multumesc sincer Ludovic Orban pentru ca ti-ai facut timp sa asculti oful oamenilor din Apuseni si pentru ca mi-ai aratat ca exista solutii reale pentru o Romanie mai buna.

PS: Pozitia pe care proaspat mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Belis, o comuna de munte de langa Cluj, m-a adus in fata oamenilor, am intrat in curtile lor, i-am privit in ochi si le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipa sa fiu ‘un alt politician’ care doar promite ca va rezolva… Asa ca folosindu-ma de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleont, am luat la rand ministerele, am deschis usi, am pus intrebari si am cautat solutii. Pentru ca pentru moti cuvantul dat si mana stransa sunt mai valoroase decat orice hartie si au greutatea morala a unei certitudini – ai promis ca faci, atunci trebuie sa faci. Asa ca nu am cum sa nu multumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit solutii si suport real. Fara a imi cere nimic in schimb, fara a ma conditiona sau ‘indatora’ pentru viitor. Ci pur si simplu pentru ca am intalnit niste oameni extraordinari, care pot si vor sa faca Romania mai buna pentru noi toti si care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleont, ca liberalismul nu e doar o poveste istorica a Romaniei mari ci un viitor cat se poate de concret, sustinut de oameni si pentru oameni. Cu adevarat ‘prin noi insine’.

Multumesc Ludovic Orban, Ovidiu Raetchi, Robert Sighiartau, Adrian Oros, Ionut Stroe, Bogdan Gheorghiu si va astept in Apuseni sa le aratati si motilor ce mi-ati aratat mie – ca impreuna se poate”, a scris Bleont pe Facebook.

Ultimele stiri

Stiri