luni, iunie 5, 2023

Activeaza cea mai puternica forta de vindecare prin activarea campului inimii

 

Inima este fara indoiala cel mai important organ al corpului tau, nu doar din punct de vedere fizic, ci si din punct de vedere spiritual, in acea zona aflandu-se centrul spiritual al corpului. Citeste in continuare pentru a afla cum poti sa activezi campul inimii.

Fiecare cauza a unei boli isi are originea in dezechilibrul din sistemele energetice ale corpului, mai exact la interactiunea modului in care inima comunica cu creierul si cu corpul. Rezolva aceasta problema si va disparea, pentru totdeauna, orice boala. Inima poate produce un camp electric de 100 de ori mai mare decat cel al creierului si un camp magnetic de 5.000 de ori mai mare. Pe care dintre ele il folosesti tu pentru vindecare.

Emotiile sunt vibratii care influenteaza in mod substantial viata. Oamenii nu doar gandesc si-si vad de treaba de-alungul unei zile, merg la intalniri sau duc la bun sfarsit anumite sarcini, ci si simt si cred in tot acest timp. Iar rezultatul depide atat de gandire cat si de sentimente.

Spus simplu: cauza numarul unul pentru problemele de sanatate sunt starea energetica si cea emotionala. Modul in care te conectezi emotional cu starea ta de bine in general este mult mai important decat orice supliment, sport sau tratament de sanatate. Exista o singura cauza a unei boli si asta are de-a face cu dezechilibrul energetic ce exista in corp. Rezolva asta si boala nu mai poate exista.

Toate emotiile sunt variatiuni ale fricii sau iubirii. Combinatia frica/stres este contagioasa si cauzeaza contractii: inhiba creativitatea, activitatea creierului, functionarea sistemului imunitar, afecteaza modul in care privesti lumea si daca te confrunti cu ea pentru multa vreme te pune la pamant. Iubirea, credintele pozitive si emotiile au un impact mare si determina expansiunea creativitatii, rezistenta mai mare fizica si mentala, productivitate crescuta intr-o perioada scurta de timp intrucat iei decizii mai rapid datorita receptivitatii si perceptivitatii crescute. Cand cineva are informatii corecte, ia decizii mai bune.

Calitatea campului creat cu inima influenteaza calitatea experientei si realitatii unui om. Cercetarii din spatele matematicii inimii (HeartMath) au la baza ideea potrivit careia raspunsul corpul emotional la evenimentul nu are loc intotdeauna de „de sus in jos” (mai exact creierul trimite semnale catre inima si alte organe si corpul raspunde corespunzator). Mai degraba, lucrurile au loc asa: starea emotionala determina inima sa trimita propriile sale semnale catre creier si alte organe, iar corpul raspunde corespunzator. Spre exemplu, in vreme ce comunicarea dintre sistemele emotionale este legata de creier numarul de conexiuni de la centrii emotionali la centrii cognitivi sunt mai numeroase decat in sens invers. Ai luat vreodata o decizie „pe fuga”? Ai facut ceva periculos din impuls? Ti-ai asumat un risc pentru ca ai crezut ca este bine? Aceasta cercetare explica influenta pe care o au emotiile asupra abilitatii tale de a gandi si actiona.

De fapt, cercetatorii de la HeartMath au determinat ca fiziologia si centrii nervosi ai inimii sunt atat de complecsi si activi incat constituie un adevarat creier (numit minicreier). Se stie faptul ca inima contine celule ce produc si elibereaza norepinefrina si dopamina, neurotransmitatori despre care se credea in trecut ca sunt produsi doar de creier. Mai remarcabila este descoperirea ca inima produce oxitocina, „hormonul dragostei” in concentratii chiar mai mari decat o face creierul.

7 actiuni simple pentru a crea sentimente pozitive:

#1. Gandeste-te la colegii care ti-au dat o mana de ajutor azi. Multumeste-le din inima. Gandeste-te la actualele tale sarcini. Constientizeaza ca se vor finaliza cu bine si treci la treaba.

#2. Care este idealul tau profesional? Un nou proiect? Impreuna cu cine? Gandeste-te la el in detaliu, fii clar si imagineaza-ti ca esti deja implicat in el.

#3. Bucura-te de sentimentul de fericire care iti vine din inima. In aceasta stare demareaza actiunile corespunzatoare si fa ca lucrurile sa se intample.

#4. Gaseste modalitati prin care sa iti ajuti colegii sau fa-i sa simta ca iti pasa. Fa un act (in)vizibil de bunatate in fiecare zi sau mai multe daca asta doresti.

#5. Inainte de a incepe o noua zi de munca fii recunoscator si imagineaza-ti cum ai vrea sa decurca lucrurile.

#6. Cand termini programul la birou multumeste si curata-te de emotiile negative (care vin din teama despre care acum se stie ca este doar o iluzie). Nu le lua cu tine acasa si nu le pastra pentru ziua urmatoare.

#7. Zambeste – in prezent se incearca sa se faca prea multe intr-un timp prea scurt si cu putine resurse. Frica se gaseste peste tot si ne polueaza la nivel celular; hipertensiune, boli autoimune, cancer, infertilitate, probleme cu spatele inferior, anxietate, depresie si lista poate continua la nesfarsit. Diferenta este facuta de modul in care oamenii interpreteaza crizele intrucat o persoana poate experimenta pacea mintii chiar daca este inconjurata de haos.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Ultimele stiri

Stiri