marți, mai 30, 2023

Aceste sfaturi sunt esentiale pentru romanii care sufera de stres sau de anxietate! Iata cum te poti vindeca!

Stiati ca frica de a avea crize de anxietate in sine este un factor declansator principal al atacurilor de anxietate? Este suficient sa invatati cum sa gestionati anxietatea si problemele vor disparea. Mai jos sunt enumerate mai multe tehnici de management pe care le puteti aplica pe cont propriu.

A fost dovedit faptul ca acestea au efecte pozitive, au contribuit la diminuarea grijilor si ar trebui sa faca parte din strategia dvs. generala de autocontrol. Puteti sa va controlati mintea folosind urmatoarele sfaturi psihologice si fiziologice si veti putea trai o viata satisfacatoare, fara stres si atacuri de anxietate.

1. Faceti modificari in dieta – O dieta echilibrata nu este recomandata doar pentru mentinerea greutatii in limite normale ci si pentru o stare generala buna de sanatate, fiind confirmata importanta sa ca tehnica de gestionare a anxietatii.

Ar trebui sa nu va infometati si sa mancati intotdeauna micul dejun, sa evitati scaderea glicemiei, fapt care ar putea determina aparitia de simptome asemanatoare cu cele ale anxietatii.

Consumul de alimente bogate in calciu, fosfor si magneziu ajuta la reducerea stresului. In acest scop se va evita zaharul rafinat.

2. Reduceti aportul de cofeina – limitati bauturile cofeinizate la una pe zi sau preferati-le pe cele decofeinizate. Cantitatile mari de cofeina vor induce simptome de anxietate si vor declansa insomnii.

3. Vitamina B va va ajuta in lupta cu tulburarile de stres si anxietate. Majoritatea medicilor vor recomanda cresterea aportului de alimente bogate in vitamina B sau administrarea vitaminei sub forma de suplimente.

4. Activitatea fizica este o tehnica de gestionare excelenta pentru stres si anxietate, care amelioreaza simptomele acestora. In timpul exercitiilor fizice, se vor elibera endorfine care vor imbunatati starea dvs. de spirit.

5. Masajul contribuie la relaxare, reducerea stresului si a nivelurilor de anxietate. Daca va simtit anxiosi la locul de munca si nu aveti timp sa vizitati un maseur profesionist, faceti un auto-masaj discret cu mainile la nivelul cefei, chiar in biroul dvs.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri