sâmbătă, aprilie 1, 2023

Aceste plante alunga insomnia si te relaxeaza daca le pui in dormitorul tau!

Fie ca locuiti intr-un apartament cu un singur dormitor sau intr-o vila cu cinci etaje, includerea plantelor in ambientul dumneavoastra este o necesitatea absoluta. Nu numai pentru rolul estetic pe care-l au, dar, deasemenea pentru rolul important pe care-l au in purificarea aerului caminului dumneavoastra si de a va ajuta sa dormiti mai profund.

Nu numai ca plantele cu flori iti fac locuinta mai frumoasa si parfumata, dar sunt si remedii eficiente atunci cand somnul te ocoleste.

Aloe vera

O planta cunoscuta pentru calitatea de a purifica aerul, aloe vera te ajuta sa te odihnesti mai bine. Este o planta usor de ingrijit care nu necesita udari dese si care se inmulteste foarte usor. Pastreaz-o pe pervazul geamului, pentru ca are nevoie de lumina si soare din abundenta.

Gardenia

O alegere buna pentru infrumusetarea dormitorului, un ghiveci in care ai plantat o gardenia iti imbunatateste calitatea somnului. Parfumul ei te relaxeaza si-ti alunga gandurile negre care te impiedica sa te odihnesti.

Iasomia

Mirosul florilor de iasomie te ajuta sa adormi mai bine si alunga starile de anxietate. Iasomia calmeaza mintea si corpul, ajutandu-te sa te odihnesti si sa fii mai eficienta la locul de munca. Dintr-o lingura de flori uscate prepari o infuzie, lasand-o intr-o cana cu apa clocotita 10-15 minute. Brea 2-3 cani de ceai de-a lungul zilei.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri