Aceste CINCI probleme de sanatate pot fi vindecate cu limonada

727

In cazul in care credeai ca trebuie sa apelezi la medicamente scumpe si care pot produce efecte adverse pentru a trata urmatoarele boli, avem o veste buna pentru tine. Nu este necesar. Tot ce trebuie sa faci este sa prepari o limonada. Iata de ce!

Limonada este una dintre acele bauturi care sunt foarte racoritoare in zilele de vara. In acest caz, trebuie sa stiti ca consumul de limonada poate imbunatati sanatatea noastra.

Probleme comune

Limonada este benefica pentru articulatii puternice, zgarieturi si crapaturi ale pielii. Acest lucru este datorat substantelor nutritive si vitaminelor pe care le ofera.

Artrita

Cand artrita este diagnosticata, este aproape imposibil de o trata. Cu toate acestea, limonada va poate oferi beneficii in acest sens, deoarece este capabila de a calma durerea datorita efectului acidului, precum si efectelor anti-inflamatorii.

Diaree

Diareea poate fi tratata cu suc de lamaie. De fapt, limonada are efect pozitiv pentru a evita problemele legate de intestin. In acest caz, se amesteca o lingura de suc de lamaie intr-un pic de apa calda. Daca doriti, puteti adauga putina miere.

Stomac sensibil

Cand stomacul nu este in masura sa digere toate alimentele pe care le mancati, limonada va poate ajuta.

Durere de gat

Lamaia contine vitamina C in cantitati mari, oferind un efect calmant acestei bauturi. Limonada este foarte recomandata atunci cand aveti disconfort sau durere in gat.

Reteta de limonada:

-doua linguri de suc de lamaie proaspat stors

-doua linguri de sirop organic de artar

-un varf de lingura de piper rosu

-300 de mililitri de apa filtrata

Avand in vedere ca limonada este una dintre acele bauturi pe care le puteti face cu usurinta la domiciliu, nu exista niciun motiv pentru a nu profita de toate aceste beneficii ale limonadei. Nu credeti?

Sursa: imaginea.info