joi, iunie 8, 2023

Aceste CINCI greseli de dimineata afecteaza calitatea de viata a oamenilor din Romania! Tu le faci?

Dimineata este un moment important al zilei si poate insemna mult pentru orele de lucru care vor urma. Multi oameni fac unele greseli dupa ce se trezesc, iar evitarea lor poate avea un efect benefic asupra calitatii vietii lor.

Pentru majoritatea persoanelor diminetile sunt un chin. Grabindu-se sa ajungem la locul de munca, trebuie sa facem multe lucruri intr-un timp cat mai scurt. Totusi, chiar si in jumatate de ora putem comite anumite greseli care ne ruineaza intreaga zi.

Aceasta sunt cele mai frecvente greseli pe care oamenii le comit dimineata:

1. Sa va verificati email-urile imediat ce va treziti

O multime de mesaje legate de problemele de la locul de munca sau sarcinile pe care trebuie sa le duceti la bun sfarsit in ziua respectiva pot cauza panica. Susan Bartell, doctor in psihologie sustine ca acesta este un start negativ al zilei. In plus, daca „raspundeti la un email cand sunteti pe jumatate adormit, aveti mai mari sanse sa comiteti greseli.

Daca totusi trebuie sa va logati inainte de a ajunge la birou, stabiliti-va o anumita ora si incercati sa faceti asta dupa ce v-ati trezit complet. Veti evita astfel stresul inutil.

2. Sa va spuneti ca mergeti la sala mai tarziu

Probabil este evident, totusi acest aspect trebuie subliniat inca o data: sansa ca antrenamentele de seara sa fie amanate, anulate sau scurtate este mult mai mare. Exista posibilitatea sa fiti nevoti sa participati la sedinte lungi, sa aveti o zi mult prea stresanta si obositoare la locul de munca sau sa va intalniti cu cineva.

Faceti un „compromis” cu propria persoana: faceti tot ce se poate face dimineata, nu amanati pentru ultima parte a zilei.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri