Acesta este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste impotriva tusei!

787

In cazul in care obisnuiest sa apelezi la tratamentele din farmacii ori de cate ori apare o tuse enervanta, noi iti oferim o alternativa mult mai eficienta, mai sanatoasa si mai putin costisitoare decat multe dintre tratamentele respective.

Tusea este simptomul zgomotos a numeroase boli si un mecanism de aparare a organismului. Evident, pentru combaterea acestei probleme exista numeroase medicamente, pastile sau siropuri, dar nu toate eficiente.

Csea mai buna solutie este naturala si se prepara foarte simplu.Tratamentul este gustos si dulce, iar ingredientele utilizate va vor scapa de problema tusei. De asemenea, poate fi administrat si pentru a preveni racelile si pentru a intari sistemul imunitar.

Se prepara simplu si nu aveti nevoie decat de patru ingrediente, disponibile oricand.

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

100 ml ulei de cocos

100 g miere pura

Un varf de cutit de scortisoara

Sucul de la o lamaie

Instructiuni:

Bateti uleiul de cocos (care in general e in  stare solida) cu mixerul sau cu un tel pana cand capata o textura spumoasa. Adaugati mierea si amestecati pana obtineti o pasta omogena. Adaugati sucul de lamaie si optional scortisoara.

Cand ati terminat, turnati siropul intr-un borcan de sticla sau o sticla cu inchidere ermetica si pastrati-l la frigider. Rezultatele va vor uimi!

Sursa: jurnalul.ro