joi, iunie 8, 2023

Acesta este un secret al cosmeticienilor din Romania! Amesteca aceste doua ingrediente si pielea ta va arata superb!

Vrei sa ai o piele curata in cel mai scurt timp? Nu mai este cazul sa arunci bani pe produsele cosmetice din comert, pentru ca poti incerca masca de fata pe care o prepari foarte rapid in casa. In cele ce urmeaza vei afla ce poate face acest amestec pentru tine.

Aspirina este de ajutor in anumite tratamente, insa putine femei stiu ca ea poate fi folosita si pentru prepararea unor produse cosmetice.

Aspirina confera luminozitate pielii, o curata eficient, reduce inflamatiile si iritatiile. Asadar, aspirina netamponata sau efervescenta poate fi folosita pentru prepararea unor masti pentru fata foarte eficiente:

Masca cu aspirina si miere

Ingrediente: o lingura de miere zaharisita, 3-4 aspirine.

Pisati aspirinele, adaugati foarte putina apa, cat sa se formeze o pasta, apoi amestecati-o cu mierea. Intindeti preparatul pe fata si lasati-l sa actioneze 20-25 de minute. Masati apoi cu miscari circulare, pentru o usoara exfoliere, apoi clatiti.

Masca cu aspirina si iaurt

Ingrediente: o lingura de iaurt, 3-4 aspirine.

Pisati aspirinele, adaugati foarte putina apa, cat sa se formeze o pasta, apoi amestecati cu iaurtul. Intindeti preparatul pe fata si lasati-l sa actioneze 20-25 de minute. Masati cu miscari circulare, apoi clatiti.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri