joi, iunie 8, 2023

Acest ulei reda stralucirea si sanatatea celor mai afectate unghii! Iata ce trebuie sa faci!

Aspectul unghiilor poate spune foarte multe despre o persoana si despre starea sa de sanatate. De aceea, este foarte important sa avem grija de unghiile noastre si sa le oferim tot rasfatul de care au ele nevoie. Afla cum poti face asta foarte simplu in randurile urmatoare.

Unghiile bine formate si stralucitoare sunt expresia unei stari psihologice si fizice armonioase. O alimentatie completa si echilibrata este esentiala pentru sanatatea unghiilor, insa nu strica si anumite tratamente pentru o stralucire a lor.

Mainile sunt cartea de vizita a oricarei persoane, asa ca niste unghii mereu ingrijite si foarte naturale sunt cateodata tot ce ai nevoie sa poti iesi in societate cu fruntea sus. Pentru o femeie este foarte important ca unghiile sa fie cat mai sanatoase si frumoase, ingrijite, nepatate, care sa nu se exfolieze.

Astfel, unul dintre cele mai bune remedii pentru ingrijirea unghiilor este chiar uleiul de masline.

Iata cateva idei de ingrijire a unghiilor cu ulei de masline, in functie de nevoile tale!

Ingrijirea unghiilor cu ulei de masline – masaj pentru intarire si crestere

Pentru unghii sanatoase si vesnic stralucitoare, nu ezita sa le masezi cat poti de des, dupa baie. Masajul le fortifica si le stimuleaza cresterea, le face mai suple si mult mai rezistente. Se pot masa  cu ulei de masline, acesta hranind in profunzime cuticulele si unghia.

Ingrijirea unghiilor cu ulei de masline – unghii care se rup usor

Pentru unghiile exfoliate cele mai bune sunt sucul de lamaie, vitamina A si uleiul de masline. Se poate prepara un amestec din ulei de masline incalzit putin si amestecat cu zeama de lamaie. Se omogenizeaza si se tin mainile in acest amestec timp de 10 minute sau pana se raceste. Se face un tratament de 10 zile consecutiv.

Ingrijirea unghiilor cu ulei de masline – unghii casante

Dintr-un amestec din 5 linguri de ulei de masline si 5 picaturi de ulei de lavanda, veti obtine un ulei care va fortifica unghiile casante. Acest preparat ajuta la intarirea unghiilor fragile, facandu-le mai rezistente. Uleiul de masline are rolul de a proteja unghiile de factorii externi.

Sursa: clicksanatate.ro

 

 

Ultimele stiri

Stiri