marți, mai 30, 2023

Acest secret traditional chinezesc a ajuns is in Romania! Ce se intampla cand apesi acest punct?

Folosita vreme de mii de ani in China, presopunctura aplica aceleasi principii ca acupunctura pentru a promova relaxarea si bunastarea organismului. Numita uneori acupunctura prin presiune, aceasta practica este gandita ca o acupunctura fara ace.

Atunci cand te simti coplesita si nu stii exact ce este in neregula cu tine, apeleaza cu incredere la reflexologia urechii, o metoda simpla si eficienta.

Richard Randing, reflexolog celebru, sustine ca tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe o tehnica simpla pentru a-ti recapata starea de bine in diferite regiuni ale corpului.

Masarea urechii poate ajuta in starile de anxietate si de neliniste.

Poti executa si tu aceste miscari la tine acasa.

Pentru inceput, aseaza-te intr-un scaun confortabil si prinde-ti parul. Incepe sa masezi usor lobii urechilor, trangand de ei in partea de jos. Foloseste miscari delicate, care sa nu doara. Apoi urmareste cu degetele partea externa a urechii de cateva ori.

Apasa apoi usor cu degetele lobii urechilor, punand presiune timp de 5 secunde. Repeta de 5 ori inainte de a trece la cealalta ureche.

In plus, poti folosi carlige de rufe pentru a te concentra pe urechi. Aplicand presiune cu ajutorul lor, timp de 5 secunde, vei obtine calmarea durerilor de cap, a infectiilor sinusale si durerilor de spate.

Sursa: girly.ro

Ultimele stiri

Stiri