sâmbătă, iunie 10, 2023

Acest secret este tinut ascuns in numele profitului! Iata ce nu-ti va spune nimeni din Romania despre aceasta combinatie!

Ai idee cat de multi oameni mor de cancer in timp ce acest secret este tinut ascuns in numele profitului?  Lamaia si-a dovedit deja proprietatile anti-cancer in mai multe studii desfasurate pana acum, dar in combinatie cu un alt ingredient secret are o potenta uimitoare in distrugerea celulelor canceroase.

Mii de oameni mor rapusi de cancer sau sunt chinuiti de efectele chimioterapiei. Faptul ca exista organizatii care detin secretul produselor capabile de distrugerea celulelor cancerose, insa nu vor sa il divulge, pentru a nu pune in pericol profiturile industriei farmaceutice, nu face decat sa amplifice numarul victimelor acestei maladii necrutatoare.

Unul dintre preparatele minune, mai eficient decat chimioterapia, despre care nu se vorbeste in sectiile de oncologie, are la baza doua ingrediente la indemana oricarui bolnav de cancer: lamaia si bicarbonatul de sodiu.

Lamaia este un antidot natural pentru foarte multe afectiuni, fiind cosiderata un superaliment. Aliat al sanatatii, acest fruct are proprietati curative incredibile, reusind sa lupte impotriva chisturilor si a tumorilor.

Agent anti-microbian cu spectru larg impotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor care traiesc in mediu acid, bicarbonatul de sodiu este si el de mare folos in toate felurile de cancer. Studiile au demonstrat faptul ca, adaugat in limonada, bicarbonatul schimba PH-ul organismului si previne metastaza celulelor canceroase.

Acest tratament naturist anti-cancer nu este unul nascocit peste noapte, ci este un remediu studiat indelung si recomandat de Eugen Giurgiu, doctor in biochimie cu competente in fitoterapie si nutritie.

Mai mult decat atat, cei mai mari fabricanti de medicamente la nivel mondial au fost nevoiti sa admita ca, dupa mai mult de 20 probe de laborator, realizate incepand din 1970 aceasta combinatie distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, de plaman sau de pancreas. Componentele active ale acestui preparat actioneaza puternic impotriva celulelor canceroase, incetinind cresterea acestora. Iar vestea cu adevarat buna este aceea ca acest tip de terapie cu extras de lamaie si bicarbonat distruge doar celulele maligne de cancer, neafectand celulele sanatoase, asa cum se intampla in cazul tratamentului cu citostatice.

Modul de preparare al alternativei naturale la chimioterapie:

Intr-un litru de apa se fierbe timp de un minut, coaja unei lamai, apoi se lasa la macerat, de seara pana dimineata.

In dimineata zilei urmatoare, lichidul se filtreaza. In acest macerat se stoarce sucul lamaii, se adauga miere (dupa gust) si o lingurita de bicarbonat.

Bolnavii trebuie sa consume zilnic un litru de limonada preparata in acest mod.

Sursa: antenasatelor.ro

Ultimele stiri

Stiri