duminică, februarie 5, 2023

Acest remediu romanesc din batrani vindeca cu succes cancerul! Reteta 100% naturala!

Desi pentru tratarea acestei boli grave sunt cheltuiti sume exorbitante de bani an de an, exista si remedii naturale care pot trata cu succes cancerul. In cele ce urmeaza veti afla de ce aveti nevoie pentru prepararea acestei retete.

Avand peste 100 de forme, cancerul este o boala grava, dar care poate fi prevenita si tratata si in mod natural.

 propunem astazi un elixir natural, pentru a carui preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

un kilogram de miere de albine

12 capatani mari de usturoi cat mai proaspat

15 lamai

400 g de germeni de porumb sau de grau

400 g de miez de nuca din productia din acel an.

Curatati usturoiul si zdrobiti-l grosier. Separat, zdrobiti miezul de nuca si germenii de grau si tocati marunt 5 lamai curatate de coaja si 5 lamai cu tot cu coaja. Amestecati la final toate aceste ingrediente intr-un vas din sticla. Stoarceti sucul de la cele 5 lamai ramase si turnati sucul peste restul ingredientelor. Amestecati si adaugati mierea. Omogenizati ingredientele cu o lingura de lemn. Inchideti ermetic vasul si puneti-l la frigider pentru 3 zile.

Se administreaza cate o lingura de 4 ori pe zi, in scop preventiv, cu jumatate de ora inainte de micul-dejun, pranz, cina si inainte de culcare. Bolnavii de cancer vor administra cate 1-2 linguri la fiecare 2 ore.

*Acest remediu natural nu inlocuieste medicatia prescrisa de medic si se va administra doar cu acordul medicului specialist!

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri