sâmbătă, aprilie 1, 2023

Acest remediu calugaresc poate preveni si trata una dintre cele mai temute boli din Romania!

Cancerul este cauzat de o multime de factori externi si interni. Diferite tipuri de cancer isi arata simptomele in diferite feluri. Exista anumite remedii care au ca scop prevenirea cancerului, in timp ce multe se concentreaza pe stimularea activitatii sistemului imunitar.

Remediul pentru cancer care are la baza planta de Aloe vera a fost descoperit de calugarul catolic Romano Zago, in Brazilia, unde a fost nascut si si-a petrecut tineretea. Parintele a scris si o carte, in speranta ca, astfel, va putea ajuta cat mai multa lume.

Parintele Romano afirma ca acest remediu natural este eficient in tratarea tuturor tipurilor de cancer. Rezultatele pozitive ale acestui tratament pot fi observate in doua-trei luni.

Pentru a prepara acest medicament naturist aveti nevoie de trei ingrediente: frunze de aloe, miere si alcool.

Planta de Aloe este considerata una din cele mai puternice plante, fiind recunoscuta pentru proprietatile antioxidante, antibacteriene si anticancer.

Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:

300 g de frunze de Aloe vera (proaspete)

500 g de miere pura, de buna calitate

4-5 linguri de rom

Spalati frunzele de Aloe si indepartati-le spinii. Taiati-le in bucati si introduceti-le in blender alaturi de miere si rom. Amestecati pentru 2-3 minute, pana cand obtineti un amestec omogen.

Pastrati siropul la frigider, intr-un recipient de sticla de culoare inchisa.

Agitati sticla inainte de consum pentru a amesteca ingredientele. Consumati una sau doua linguri (preferabil una pentru inceput), de trei ori pe zi (dimineata, la pranz si seara), cu jumatate de ora inainte de masa.

Amestecul preparat este suficient pentru aproximativ zece zile. Intre „tratamente” se face o pauza de 10 zile.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri