joi, martie 30, 2023

Acest fruct romanesc de sezon te poate ajuta sa scapi de 7 kg intr-o saptamana!

Desi putini oameni stiu lucrul acesta, prunele sunt excelente pentru pierderea kilogramelor in plus. In cele ce urmeaza vei afla ce trebuie sa faci pentru a putea scapa de kilogramele in plus, pentru a-ti vitaminiza organismul si nu numai cu ajutorul prunelor.

O cura de prune are un aport de vitamine si minerale asupra organismului care ajuta la eliminarea toxinelor, la combaterea starilor de oboseala (datorita cantitatii mari de potasiu – 100 g de prune contin 214 mg de potasiu), la stimularea tranzitului intestinal, la normalizearea volumul ficatului, la cresterea rezistentei organismului si, nu in ultimul rand, ajuta in curele de slabire.

Fructe cu o valoare nutritiva foarte ridicata, datorita continutului mare de zahar (25% din hidratii de carbon din ele contin fructoza, iar restul glucoza), prunele trebuie consumate cu precautie de catre diabetici. Ele sunt o adevarata minune pentru sanatate. Acestea sunt bogate in vitaminele A, B si C, contin sulf, fosfor, magneziu, sodiu, dar si potasiu. Ajuta la echilibrarea apetitului si la detoxifierea organismului, de aceea sunt recomandate in curele de slabire.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Ultimele stiri

Stiri