luni, mai 29, 2023

Acest aliment ii ajuta pe locuitorii din Caucaz sa traiasca peste 100 de ani! Exista si in Romania!

Laptele este unul dintre cele mai controversate alimente, dar putini stiu ce efecte are laptele de capra asupra organismului. Acest tip de lapte poate trata tuberculoza, dezechiklibrele hormonale, cancerele si nu numai. Citeste in continuare pentru a afla ce poate face acest tip de lapte pentru organismul tau.

Stiati ca laptele de capra este mai sanatos decat cel de vaca? Inca din vechime a fost cunoscut acest leac cu actiune lenta, dar sigura pentru multe suferinte. Prin compozitia lui, mai bogata in substante benefice decat cel de vaca, laptele de capra are si rolul de a preveni multe boli grave. Pe deasupra, opreste evolutia cancerului, este intaritor si hranitor. Se gaseste greu, e adevarat, dar, daca aveti ocazia sa va aprovizionati cu acesta, nu ezitati. In numai cateva zile o sa-i simtiti efectele terapeutice. Veti fi mai fortificati si cu mai multa pofta de viata, intocmai ca locuitorii de pe inaltimile Caucazului, cei mai longevivi oameni de pe planeta.

Chiar daca sunt mai putin agreate de crescatorii de animale, pentru ca sunt neastamparate si stricatoare, caprele sunt cele care dau cel mai sanatos lapte. Acesta fortifica organismul si intareste imunitatea naturala in TBC (in special cu localizare pulmonara), anemii, dezechilibre hormonale cu pierdere in greutate, cancere in forme incipiente, convalescente, afectiuni paratiroidiene care genereaza spasmofilii rebele la tratamente clasice, atrofii musculare si astenie.

De asemenea, specialistii spun ca laptele de capra previne, prin aportul de minerale, anemia si demineralizarea osoasa. Actioneaza ca un medicament, inlaturand slabiciunea, redand vigoarea si optimismul si ajutand organismul sa lupte cu boala. Administrarea preventiva ii face pe cei bolnaviciosi din fire sa devina mai rezistenti la virozele de sezon sau sa suporte mai usor eventualele imbolnaviri contagioase, ii fereste pe adolescenti de epuizare fizica si ii ajuta pe copiii distrofici sa se dezvolte normal.

Laptele de capra, spre deosebire de cel de vaca, are un acid organic puternic, care s-a demonstrat ca opreste evolutia cancerului aflat in stadiul incipient, dar are efecte benefice si in unele cazuri terminale, cu metastaza osoasa. In tratamentul bolnavilor de cancer, laptele de capra se poate consuma in reprize scurte de doua-trei zile.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri

Stiri