Acasă Sanatate Aceasta radacina distruge distruge celulele canceroase, fara sa afecteze celulele sanatoase!

Aceasta radacina distruge distruge celulele canceroase, fara sa afecteze celulele sanatoase!

0
Aceasta radacina distruge distruge celulele canceroase, fara sa afecteze celulele sanatoase!

 

Cancerul este una dintre cele mai periculoase boli ale lumii in care traim si cercetatorii fac eforturi de a descoperi noi modalitati de a combate aceasta boala. In cadrul unui studiu recent realizat de acestia, ei au constatat ca radacina unei plante are capacitatea de a ucide celulele canceroase cu o eficienta uimitoare. Citeste in continuare pentru a afla despre ce planta este vorba.

Un studiu realizat la Universitatea Windsor, Canada, in cadrul Departamentului de Chimie si Biochimie a ajuns la rezultate incredibile, oferind sperante bolnavilor de cancer. Cercetarea, intitulata “Natural News” a relevat ca radacina de papadie distruge celulele canceroase din corp, fara a avea efecte adverse asupra celulelor sanatoase.

Oamenii de stiinta au descoperit ca aceasta radacina este mai eficienta decat chimioterapia, scrie www.healthyfoodhouse.com. Iar acesta nu este singurul efect benefic, papadia fiind un eficient diuretic, care stimuleaza secretia de bila, reduce colesterolul, curata ficatul si lupta impotriva alergiilor.

Papadia este bogata in vitamine si minerale esentiale, precum vitamina C, fier, calciu, potasiu, vitamina B6, tiamina, riboflavina, acid folic si magneziu.

In plus, contine aproximativ 553% din doza necesara de vitamina C si 110% din doza zilnica de vitamina A.

John Di Carlo, 72 ani, a fost persoana care a dovedit eficienta acestei radacini. In lupta cu cancerul a fost supus unui tratament cu citostatice intens si agresiv, care nu a dat rezultate. Medicii nu ii mai dadeau nicio sansa dupa trei ani de lupta impotriva bolii si, in ciuda acestui fapt, barbatul a inceput sa bea ceai din radacina de papadie.

Conform Natural News, dupa patru luni de „tratament”, barbatul si-a revenit in mod miraculos.

Sursa: jurnalul.ro