Aceasta planta distruge 5 tipuri diferite de celule canceroase

1049

 

Aceasta este planta care are un potential urias in prevenirea si in uciderea celulelor canceroase. Din punct de vedere nutritiv este una dintre cele mai bogate plante. Citeste in continuare pentru a afla despre ce planta este vorba.

Cancerul  a facut multe victime in ultimii zeci de ani, asa ca oamenii incearca sa gaseasca modalitati prin care sa fie protejati. Chiar daca nu poti sa faci nimic sa-ti imbunatatesti genele, exista alti factori cauzatori de cancer pe care, insa, ii poti controla. Cea mai buna modalitate de a tine departe orice forma de cancer este combinatia dieta sanatoasa si miscare. Si apropo de alimentatie: exista o anume planta care poate vindeca pana la cinci forme de cancer.

Localizata in Himalaya planta aceasta poate ajuta oamenii sa-si imbunatateasca in diverse moduri starea de sanatate. Nu multi oameni au auzit despre ea insa lucrurile se vor schimba, cu siguranta, dupa ce vor afla despre beneficiile oferite de aceasta planta. Nu doar ca previne cinci tipuri de cancer, insa contine multi nutrienti si antioxidanti ce vindeca multe alte boli.

Planta de care vorbim se numeste Moringa si creste in Himalaya, Pakistan, Afganistan, India si Bangladesh. In medicina sunt folosite toate componentele sale, de la seminte, flori, radacini, frunze pana la coaja ei. Potrivit WebMD, Moringa poate fi de folos in urmatoarele afectiuni: anemie, artrite, astm, cancer, constipatie, diabet, diaree, boli ale gingiilor, dureri de cap, probleme ale inimii, hipertensiune, boli autoimune, infectii, spasme intestinale, dureri ale incheieturilor, pietre la rinichi, reducerea umflaturilor, dureri la stomac, probleme cu tiroida si ulcere.

Formele de cancer pe care Moringa le vindeca sunt: cancerul la ficat, la plamani, ovarian, pancreatic si melanoma. Frunzele plantei contin antioxidanti care protejeaza celulele afectate deja sa fie distruse. In plus, Moringa contine multe minerale, proteine si vitamine.

In afara utilizarii in scopuri terapeutice, planta este folosita si in lubrifierea masinilor, in industria cosmetica, in bucatarie sau ca fertilizator.

Moringa are de 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de 4 ori mai multa vitamina A decat morcovii si 4 ori mai mult calciu decat laptele. In plus, are de 3 ori mai mult potasiu decat bananele, de 3 ori mai multa vitamina E decat migdalele si de 3 ori mai mult fier decat spanacul.

De asemenea, in substantele pe care le secreta planta au fost identificati aproape 100 de nutrienti, si 46 de antioxidanti dar si componente anti-inflamatorii.

Sursa: sfatulparintilor.ro