Aceasta cura de 42 de zile a terapeutului Rudolf Breuss a vindecat deja numeroase cazuri de cancer si de boli incurabile!

844

Austriacul Rudolf Breuss a revolutionat tratamentul natural al cancerului prin publicarea cartii care a devenit un best seller in domeniu, carte in care ne este prezentat tratamentul natural impotriva cancerului.

Terapeutul Rudolf Breuss a scris o carte, intitulata ‘’The Breuss Cancer Cure: Advice for the Prevention and Natural Treatment of Cancer, Leukemia and Other Seemingly Incurable Diseases  – „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii. In prezent, exista mii de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca tratamentul faimosului terapeut Breuss i-a vindecat.

Cura austriacului Rudolf Breuss (1899–1990) se bazeaza pe detoxifierea totala o organismului si pe mentinerea lui la limita subzistentei, fara proteina, din studii ajungandu-se la concluzia ca intr-o astfel de situatie, sangele devoreaza  tot ceea ce este strain corpului. Mai exact, ea consta in faptul ca, timp de  timp de 42 de zile, nu este permis a se consuma altceva decat sucuri de legume si ceaiuri corespunzatoare, pregatite in conditii specifice. Prin autoinfometare in timpul curei, prin privarea corpului de unele elemente (mai ales proteine), corpul consuma sau elimina tot ce nu ii apartine, inclusiv tumoarea canceroasa si orice depozite de reziduuri.

Rudolf Breuss spune ca este bine sa nu provocam cancerul si, daca se poate, sa nu-l agresam, ci sa facem tratamente naturiste, ale caror rezultat este, adesea, salvator. Daca l-am provocat in vreun fel si credem ca l-am „lichidat”, de obicei ne inselam. Astfel spus, daca o tumoare mica si inofensiva este taiata sau apasata, atunci ea poate deveni “salbatica”, celulele canceroase patrund in sange si iau nastere metastazele. Asadar, este indicat sa lasam in pace  noduletele si nodulele. Prin cura cu sucuri si ceaiuri, se opreste alimentarea din exterior cu albumina – tumoarea canceroasa traieste doar  prin aportul de albumina. Organismul nu poate trai fara aceasta substanta, iar sangele “infometat” de albumina ataca in corp tot ce este suplimentar: vegetatiile, aglomerarile de impuritati si tumorile. O astfel de cura este o adevarata operatie fara cutit, pe care o executa sangele omului. Orice tumoare este devorata in decurs de 42 de zile. Mai mult, deoarece, in timpul formarii celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule este dereglat, sucurile de legume, cu un continut de minerale asimilabile, compenseaza respectivul deficit.

Cum se tine cura in mod corect

In caz de cancer sau leucemie, cura propriu-zisa trebuie efectuata timp de 42 de zile consecutiv, si pana la 21 de zile pentru alte boli. Se efectueaza astfel:

Dimineata: 1/2 ceasca ceai pentru rinichi se bea rece, cu lingura, sorbind incet si amestecandu-l foarte bine cu saliva, apoi se inghite. Dupa 20 – 30 minute se bea o ceasca de ceai de salvie, cu lingur si amestecata bine cu saliva. La un sfert de ora se ia cate o gura de suc care nu se inghite imediat si se insaliveaza. Pana la prinz se iau aproximativ 10 – 15 inghitituri de suc.

La pranz: 1/2 ceasca de ceai pentru rinichi. Pana seara se mai bea din cand in cand cate o inghititura de suc si o cana de ceai de napraznic.

Seara: doar 1/2 ceasca de ceai de rinichi. In situatiile de slabiciune se poate consuma/bea si o cana de supa de ceapa.

Reguli de baza

– totul se soarbe, nu se bea, si se amesteca bine cu saliva inainte de a fi inghitit

– se strecoara foarte bine atat sucul, cat si ceaiurile, fiind interzisa ingerarea oricarui element solid, reziduu de planta din ceai sau leguma din suc

– sucul de cartof da un gust rau, insa este extrem de necesar celor cu tumori la ficat; daca nu se suporta gustul sucului cu cartof, se bea separat un ceai de coji de cartofi

– ceaiul pentru rinichi nu se bea decat 3 saptamani, NU MAI MULT, dupa care se continua cura pana la 42 de zile pe perioada celor 42 de zile, nu se consuma NIMIC – doar sucul si ceaiurile. Important de retinut nu se bea suc mai mult de 500 ml. pe zi nu se va bea suc de legume fara a se bea si ceaiurile prescrise; ceaiurile, de asemenea, se vor bea inghititura cu inghititura, amestecate cu saliva nu se iau medicamente in timpul curei, vitamine, nu se fac injectii, etc. pe perioada curei este interzis cu desavarsire fumatul se sta in aer curat si se evita efortul fizic exagerat nu se va face aceasta cura in paralel sau indata dupa operatie sau (nici atat!) dupa raze si citostatice, ci doar dupa 2-5 luni cel putin o data pe zi – clisma cu apa calda + musetel (Chamomilla chamomilla, Chamomilla recutita)

Sursa: doctorulzilei.ro