joi, martie 23, 2023

A scapat de lipom cu un singur ingredient! Acesta este cel mai eficient tratament naturist din Romania!

In cazul in care credeai ca pentru a scapa de lipom este necesar sa apelezi la medic sau la interventii chirurgicale, avem o veste buna pentru tine. Cu ajutorul unui singur ingredient poti scapa in mod natural de aceasta problema inestetica.

Lipomul reprezinta acea acumulare inestetica de grasime situata intre piele si muschi. Desi nu prezinta niciun pericol pentru sanatate, este inestetic, provocand adesea complexe majore.

Cum folosesti uleiul de in impotriva lipoamelor

Virtutile terapeutice ale uleiului de in sunt recunoscute de secole. In India, era folosit pentru ingrijirea cotidiana a pielii, dar si pentru protejarea ei de diverse afectiuni.

De asemenea, exista numeroase studii medicale care confirma eficacitatea uleiului de in in tratarea unor boli de piele precum psoriazisul sau eczemele. Acest ulei este bogat in acizi grasi Omega 3 si Omega 6, cunoscuti pentru proprietatile lor antiinflamatorii.

Pentru eliminarea lipoamelor, aplica ulei de in pe acestea de minimum 3 ori pe zi si continua pana cand dispar complet.

Scapa de lipoame cu ajutorul ceaiului verde

Ceaiul verde este un alt remediu eficient pentru tratarea lipoamelor, venind in completarea masajului cu ulei de in. Desi nu poseda aceleasi proprietati terapeutice ca uleiul de in, este benefic sanatatii si frumusetii pielii intrucat contine antioxidanti. Acestia favorizeaza diminuarea tesutului adipos in organism.

Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, ceaiul verde diminueaza, asadar, dimensiunea lipomului. Pentru a scapa in mod natural de lipoame, bea 3 cani de ceai verde zilnic. Pentru a potenta efectul antioxidantilor, adauga in ceai si zeama de lamaie.

Completeaza actiunea ceaiului verde apeland la masaje cu ulei de in efectuate direct pe lipoame.

Sursa: avantaje.ro

Ultimele stiri

Stiri