A saptea zi de proteste in Piata Victoriei. Oamenii striga „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta”

829

Peste 2.000 de oameni s-au adunat, la ora 19.00, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii scandeaza „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta”, „Jos Dragnea”, „Jos Iordache”, „Hotii”,”Demisia”, „PSD, ciuma rosie”. Circulatia in zona se desfasoara normal.

In a saptea zi de proteste, peste 2.000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei din Capitala. Unii dintre manifestanti sufla in vuvuzele, iar altii striga: „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta”, „Jos Dragnea”, „Jos Iordache”, „Hotii”,”Demisia”, „PSD, ciuma rosie”.

La aceasta ora, circulatia se desfasoara normal in Piata Victoriei, iar demonstrantii nu depasesc gardurile montate de jandarmi.

Peste 280.000 de oameni au protestat duminica in Piata Victoriei, in ziua in care Guvernul a abrogat OUG privind codurile penale.

Oamenii au spus ca nu vor renunta la proteste, pentru ca Guvernul a mintit, a facut un abuz adoptand o ordonanta de urgenta pentru a schimba prevederi din codurile penale, in beneficiul unor politicieni, trebuie sa raspunda pentru ce a facut si sa isi dea demisia, scrie News.ro.