Acasă Sanatate 3 lingurite din acest remediu pot tine la distanta cancerul pentru totdeauna!

3 lingurite din acest remediu pot tine la distanta cancerul pentru totdeauna!

0
3 lingurite din acest remediu pot tine la distanta cancerul pentru totdeauna!

Acesta este unul dintre cele mai miraculoase amestecuri. Citeste in continuare pentru a afla ce se intampla la nivelul organismului tau acest amestec si cum actioneaza pentru a tine cancerul la distanta si un alt numar mare de afectiuni.

Consumul a 3 lingurite pe zi de bicarbonat de sodiu amestecat cu miere are efecte relativ benefice in ceea ce priveste incetinirea dezvoltarii celulelor canceroase, prin alcalinizarea pH-ului.

Multi oameni cred ca amestecul de bicarbonat de sodiu si sirop de artar sau miere este un lucru rau! De ce? Pentru ca celulele canceroase se dezvolta prin consumul de zahar. Dar, in ultimii 60 de ani, mai multi experti din intreaga lume au examinat acest lucru si au spus ca nu este adevarat!

Iata ce trebuie sa stiti! Alcalinitatea bicarbonatului de sodiu, incetineste dezvoltarea  celulei canceroase. De asemenea, aceasta are un efect alcalinizant, fortand o schimbare rapida a pH-ului care ucide celula. Alcalinitatea foarte crescuta permite mai mult oxigen in celulele canceroase decat pot tolera acestea. Celula de cancer este inversata sau eliminata inainte ca aportul de zahar sa poata duce la cresterea celulelor canceroase.

Cum se utilizeaza acest truc simplu, dar eficient

Este foarte usor, iti trebuie doar 2 ingrediente: bicarbonat de sodiu si miere sau sirop de artar, apoi combini o lingurita de bicarbonat de sodiu cu fiecare lingura de sirop de artar sau miere. Pentru ca intr-o lingura incap 3 lingurite, raportul utilizat este de o lingurita de bicarbonat si 3 de miere. Dupa ce amesteci aceste 2 ingrediente, fierbi amestecul la foc mic timp de 5-10 minute si te asiguri ca nu il bagi in frigider. Ar trebui sa consumi cate o lingurita de 3 ori pe zi, timp de o luna, maximum doua, nu foarte aproape de ora mesei.

In timpul acestui tratament trebuie schimbata dieta, fiind scazut aportul de carne, zahar si faina alba.

Sursa: jurnalul.ro