marți, februarie 7, 2023

10 piese vestimentare care sa nu iti lipseasca din garderoba! Merita sa investesti

In viata fiecarei femei exista investitii care ar trebui facute si nu numai deoarece valoarea acestora le transforma in bunuri de folosinta indelungata, ci pentru ca sunt piese care nu se vor demoda niciodata. Pe primul loc al unei liste limitate si extrem de selective nu se putea afla nimic altceva decat celebra Chanel 2.55, iconica geanta matlasata care continua sa ramana obiectul cel mai dorit de femeile din intreaga lume.

In urma unui sondaj realizat de site-ului Baghunter, s-a constatat in ultimii sase ani o crestere cu 70% a valoarii sale comerciale, ceea ce face ca achizitia posetei sa reprezinte o investitie reala si eficienta.

Bineinteles ca geanta trebuie insotita de pantofi. Iar la acest capitol, o pereche de Christian Louboutin Pigalle Stiletto sunt ‘forever’. Celebrii pantofi cu talpa si tocurile rosii au devenit un accesoriu ”must have” al noii generatii.

Fiecare femeie care se respecta ar trebui sa aiba in dulap un sacou tuxedo, dupa modelul celui creat de Yves Saint Laurent. Purtat cu jeansi, peste rochie, sau cu o pereche de pantofi sport, sacoul negru se potriveste cu fiecare tinuta. Un tricou alb este atemporal si mai ales util in orice ocazie. in plus, este imbracamintea de vara passepartout prin definitie care datorita simplitatii sale poate revolutiona o intreaga tinuta.

Istoria unei case de moda o fac acele piese care reusesc sa evoce esenta acesteia. Iar mocasinii Gucci sunt pantofii de care nimeni nu se poate dispensa. Astazi, la fel ca acum 20 de ani. O pereche de ochelari de soare Rayban aviator confera fiecarei persoane acel ceva care nu este explicabil de nici un alt accesoriu din lume.

Modelul clasic al brandului Luxottica este singurul care poate da un aer increzator, casual, elegant, tip anii ’70. Un pulover de casmir este cald, moale si absolut necesar. Atat pentru sezonul acesta, cat si pentru toate iernile care vor veni.

Iar un ceas bun si o pereche de cercei micuti cu diamante sunt singurele bijuterii de care o femeie are cu adevarat nevoie in viata ei. Primul, pentru a amagi timpul care trece, iar cerceii pentru a straluci oriunde ar merge.

Sursa: RADOR

Ultimele stiri

Stiri